Vi udfører

Kontakt

31 21 54 24

Dagstrupvej 20 8544 Mørke
melgaardbb@gmail.com

Brug for hjælp?

Haveanlæg i århus

Haveanlæg, terrasser, indkørsler og belægning til stier og gange i Århus og hele Østjylland!

Træterrasser i århus og omegn 

Har du planer om en ny terrasse, så du kan nyde det gode udeliv på din egen matrikel? Uanset om din terrasse skal være af sten, fliser eller træ, så er Melgaard Byg og Belægning klar til opgaven.

Vi bygger alt inden for træterrasser. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Terrassen kan være hævet på stolper eller bygges på strøer direkte på jorden. Den kan være rund, oval, kvadratisk eller bygges som et ’skibsdæk’ rundt om dit hus. Den kan udføres med en eller flere trapper ned til haven, med eller uden hegn, stakit og håndlister – og du kan få en overdækket terrasse, så du kan sidde ude i al slags vejr.

Dit valg af løsning afhænger selvfølgelig af, hvad der er praktisk muligt og funktionelt, af dine præferencer og af dit budget. Vi vejleder dig gerne i forhold til valg af materialer og løsning.

Melgaard Byg og Belægning bygger træterrasser i Århus og omegn. Bor du i Østjylland, så kontakt os gerne med din opgave. Det gælder også hvis du repræsenterer en virksomhed eller boligforening. 

N

Vi har erfaringen

N

Vi inspirerer dig

N

Vi læser dine ønsker

N

Vi gør vores arbejde grundigt