Vi udfører

Kontakt

31 21 54 24

Dagstrupvej 20 8544 Mørke
melgaardbb@gmail.com

Brug for hjælp?

Haveanlæg i århus

Haveanlæg, terrasser, indkørsler og belægning til stier og gange i Århus og hele Østjylland!

Haveanlæg i Århus

Haveanlæg i århus og omegn 

Drømmer du om at anlægge en ny have, som skaber rum for alt det, du gerne vil kunne derude?

Melgaard Byg og Belægning giver dig sparring, så du finder frem til den bedste løsning for dig. Vi har anlagt haver for en lang række af kunder, så vi bidrager gerne med en masse idéer og inspiration. Vi har mange erfaringer og referencer, som du kan nyde godt af.

Hvilke rum vil du have i haven? Vi anlægger dine terrasser og stier, så din have bliver skøn at opholde sig i på alle tidspunkter af dagen. Er det urtehaven eller bålstedet, der trækker? Skal der bygges en støttemur, anlægges en eller flere terrasser og ikke mindst stier, der binder det hele godt sammen? Vi taler det hele grundigt igennem, så du får den optimale løsning for dig og din familie.

Fliser og sten fås i alle afskygninger, og vi hjælper dig naturligvis også med at finde frem til de bedste materialer, der matcher dine præferencer. Store fliser på helt op til 90 x 90 er i dag meget populære, og vi har maskinerne til at lægge dem for dig, hvis det er det, du ønsker.

Udover al belægning omkring dit hus og i din have, har vi også erfaring med anlæg af alt det grønne. Meget kan vi selv, men i nogle tilfælde trækker vi en dygtig gartner med ind i anlægsarbejdet.

Vi udfører anlægsarbejde i forbindelse med omlægning af haven eller nye haveanlæg i hele Østjylland, og vi har især mange kunder i Århus og omegn. Du er også velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at anlægge den perfekte have for dig!

N

Vi har erfaringen

N

Vi inspirerer dig

N

Vi læser dine ønsker

N

Vi gør vores arbejde grundigt