Opsætning af hegn carporte og skur

Vi udfører

Kontakt

31 21 54 24

Dagstrupvej 20 8544 Mørke
melgaardbb@gmail.com

Brug for hjælp?

Haveanlæg i århus

Haveanlæg, terrasser, indkørsler og belægning til stier og gange i Århus og hele Østjylland!

Opsætning af hegn carporte og skur i Århus og omegn

Ønsker du stakit eller hegn omkring din have eller dyrefold? Så kan du med fordel kontakte Melgaard Byg og Belægning.

Vi opsætter dit hegn, så det står solidt og akkurat. Vi borer huller til stolperne og støber dem fast, så du kan regne med, at det står fast og godt. Desuden sørger vi selvfølgelig for, at hegnet eller stakittet står snorlige som efter en lineal og er helt i vater.

Med et smukt hegn slipper du for at klippe hæk flere gange årligt. Du kan desuden skabe læ og hyggelige rum i haven med opsætning af hegn. Det kan f.eks. være omkring dine terrasser eller din urtehave.

Hegn kommer i mange højder og forskellige materialer. Det er både et spørgsmål om smag og behag, og om funktionalitet. Vi ved, hvad du skal have med i dine overvejelser, så vi spørger naturligvis ind til dine behov og kommer med anbefalinger, hvis du ønsker det. Det kan være i forhold til vedligeholdelse, omkostninger ved opsætningen, holdbarhed og placering af låger, mv.

Opsætning af hegn og stakit i Århus og omegn. Vi kører gerne til opgaver i det meste af Østjylland, så kontakt os endelig.

Vi udfører anlægsarbejde i forbindelse med omlægning af haven eller nye haveanlæg i hele Østjylland, og vi har især mange kunder i Århus og omegn. Du er også velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at anlægge den perfekte have for dig!

N

Vi har erfaringen

N

Vi inspirerer dig

N

Vi læser dine ønsker

N

Vi gør vores arbejde grundigt