Om os

Melgaard Byg & Belægning

Melgaard Byg og Belægning har til huse i Mørke ved Århus. Det betyder, at mange af vores kunder bor i Århus. Vi kører dog gerne til opgaver i hele Østjylland.

Vores kunder er både private hus- og haveejere, som skal have anlagt have, indkørsel eller terrasse i forbindelse med deres hus – og erhvervskunder såsom boligforeninger eller virksomheder, som har brug for fornyelse i omgivelserne omkring deres bygninger.

Melgaard Byg og Belægning drives af John Melgaard, som har arbejdet i anlægs- og byggebranchen i mere end 16 år. Johns far har et tømrerfirma, så gennem et samarbejde mellem far og søn har John også opøvet sine kompetencer til opsætning af hegn og byggeri af træterrasser.

Derudover har vi dygtige samarbejdspartnere, vi kan trække på ved større projekter eller projekter, der kræver andre kompetencer, end vi har i virksomheden.

Som var det hjemme hos os selv…

Hos Melgaard Byg og Belægning lægger vi vægt på en høj kvalitet i udførelsen af arbejdet. Vores rettesnor er, at vi laver arbejdet så godt, som vi ville gøre, hvis det var hjemme hos os selv. Det giver os en god retningslinje for, hvilken standard vi ønsker at levere.

Kvalitetsmaterialer

Materialer af høj kvalitet er selvsagt vigtigt for et langtidsholdbart resultat. Vi anbefaler altid IBF-sten og -fliser, men hvis vores kunder selv har skaffet andre materialer, bruger vi naturligvis disse. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet.

God vejledning

God vejledning af vores kunder er et must. Vi er gode til at lytte og forstå, hvad vores kunder ønsker. Det handler om en god dialog og om, at vi spørger godt ind til projektet. Vi kommer altid ud og ser på opgaven, så vi kan give et realistisk og uforpligtende tilbud på opgaven.

N

Vi har erfaringen

N

Vi inspirerer dig

N

Vi læser dine ønsker

N

Vi gør vores arbejde grundigt

Mere end års erfaring

Melgaard Byg & Belægning

Vores glade kunder

Anbefalinger fra Facebook

Super flot arbejde, meget flotte tilskæringer – fuld tilfredshed herfra ?? kan kun anbefales ???

Laila madsen

Vi har fået lavet indkørsel og resultater er over alle forventninger ??
Louise Angela Nedergaard Sjørup